بازدید از مدارس استثنایی حکمت و تدبیر توسط همیاران سلامت روان

بازدید از مدارس اسثتنایی حکمت و تدبیر با هدف آشنایی بیشتر اعضای کانون همیاران در زمینه شرایط و امکانات این مدارس و نحوه‌ی آموزش کودکان دارای نیازهای ویژه، در تاریخ 28 آذر ماه 1401، ساعت 10 تا 12 با حضور مسئول و اعضای کانون همیاران سلامت روان و کارشناس واحد آموزش مرکز مشاوره و توانمندسازی، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی و کانون همیاران سلامت روان برگزار گردید.

هر دو مدرسه دارای بخش‌ها و امکانات متنوعی مانند: اتاق کاردرمانی، گفتاردرمانی، بهداشت، مشاوره و مددکاری، اتاق بازی و کلاس‌های درس بود. در ابتدای بازدید مدیران مدارس به توضیح مختصری از شرایط مدرسه، دانش‌آموزان، تحصیل در این مدارس و برنامه کلاسی دانش‌آموزان پرداختند و در ادامه اعضای کانون همیاران از قسمت‌های مختلف مدرسه بازدید کردند و با دانش‌آموزان و معلمان مدرسه تعامل داشتند.

نظر شما :