برگزاری نشست هم اندیشی هیأت رئیسه دانشکده هنر با اساتید مدعو

۲۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۱:۰۶ کد : ۲۳۱۴۱ اخبار دانشکده
برگزاری نشست هم اندیشی هیأت رئیسه دانشکده هنر با اساتید مدعو

به گزارش دانشکده هنر، در راستای همفکری و تعامل میان اساتید مدعو دانشکده، نشست همفکری اساتید مدعو این دانشکده با اعضای هیأت رئیسه دانشکده هنر پیش از ظهر روز دوشنبه 22 اسفند ماه و با حضور دکتر پور شافعی، مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر سیدمحمد رضا خلیل نژاد، رئیس دانشکده هنر و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده هنر در محل سالن بشارت برگزار شد. دکتر سید محمدرضا خلیل نژاد، رئیس دانشکده هنر ضمن عرض خیرمقدم به اساتید حاضر در جلسه گفت: این نشست به جهت هم اندیشی و همفکری در خصوص مسائل آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار شده است. وی در ادامه ضمن تشکر از همکاری های ایثارگرانه همکاران ، بر حفظ شخصیت سازمانی اساتید تأکید کرد. دکتر خلیل نژاد، ضمن بیان این مطلب که شما، بخشی از بدنه دانشگاه و دانشکده هستید، بر استفاده از ظرفیت های دانشجویی دانشکده هنر تأکید کرد. رئیس دانشکده هنر در ادامه صحبت هایش بر تشریح بحث عفاف و حجاب دانشجویان پرداخت.

دکتر هادی پورشافعی، مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه نیز ضمن خیرمقدم حضور حاضرین در جلسه، از تلاشهای اساتید مدعو دانشکده تقدیر کرد .

در ادامه این دیدار، دکتر علی زارعی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده هنر، دکتر حسین کوهستانی، مدیر گروه آموزشی باستان شناسی، دکتر آرزو پایدار فرد، مدیر گروه فرش، هنر اسلامی و طراحی و چاپ پارچه، دکتر مژگان خیراللهی، مدیر گروه آموزشی صنایع دستی به تشریح انتظارات دانشکده هنر از اساتید مدعو این دانشکده پرداختند.

در ادامه اساتید مدعو حاضر در نشست به بیان دغدغه ها و مشکلات خود پرداختند که از مهم ترین آنها موارد ذیل است.

* تهیه مواد مصرفی آزمایشگاهها و کارگاهها
* کمبود فضاهای آموزشی
* بروز رسانی سرفصل های درسی
* لزوم ایجاد بانک سفال
* رفع مشکل تردد به داخل دانشگاه
*افزایش حقوق حق التدریس
* بیمه
* انعقاد قراردادهای ترمی با اساتید مدعو
*عدم تناسب فضای فیزیکی کارگاهها با تعداد دانشجویان
* لزوم توجه به شرایط اقتصادی دانشجویان توسط اساتید درخصوص خرید مواد و تجهیزات مورد نیاز کلاسها و کارگاهها
* استفاده از فضاهای موجود داخل استان مثل باغات جهت طراحی
* آسیب شناسی دروس نگارنگری توسط گروه هنر اسلامی
* بروز نبودن سرفصل های گروه صنایع دستی
* عدم وجود دوربین و تجهیزات عکاسی جهت درس عکاسی
* نامناسب بودن فضای کارگاه طراحی دیجیتال
* توجه بیشتر به کاووش باستان شناسی و لزوم انجام کاووش های بیشتر در داخل استان
* انجام پژوهشهای مشترک میان دانشکده هنر و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و تبدیل داده ها به مقالات علمی
* تقویت ارتباط دانشکده هنر با اداره کل
* لزوم ارتباط بین گروه صنایع دستی و گروه شیمی جهت درس کارگاه مرمت
* تقویت بنیه پژوهشی دانشکده هنر
* بهبود فضاهای اختصاصی جهت اساتید مدعو دانشکده هنر
در پایان این نشست، دکتر پورشافعی در خصوص بحث افزایش حقوق اساتید مدعو، قول پیگیری را داد. دکتر خلیل نژاد، نیز ضمن تبریک نوروز باستانی، قول پیگیری موارد مطرح شده در جلسه را داد.