برگزاری مراسم گرامیداشت روز مشاور و روان‌شناس

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰ کد : ۲۳۸۵۷ اخبار

مراسم گرامیداشت روز مشاور و روان‌شناس، در تاریخ یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری گروه مشاوره و روان‌شناسی دانشگاه و سازمان بهزیستی استان از ساعت ۱۲ الی ۱۴ در محل تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در ابتدای مراسم، دکتر سید مرتضی موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند ضمن عرض خیر مقدم و تبریک به حضار و تشکر از دکتر صمدیه، رئیس محترم مرکز مشاوره و سبک زندگی و عوامل برگزارکننده این مراسم، بیان کردند: تشکل‌ها، انجمن‌ها و کانون‌ها در راستای رشد و پیشرفت دانشگاه فعالیت بالایی دارند، به‌ویژه همکاران‌مان در مرکز مشاوره و سبک زندگی که همیشه به دنبال رشد و ترقی دانشجویان بوده‌اند. در ادامه‌ی این گرامیداشت، آقای محمدمهدی خزاعی، رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره استان خراسان جنوبی، ضمن تجلیل از مقام روان‌شناس به عنوان یک فرد مؤثر در تمامی عرصه­‌ها، بیان کردند: در راستای آرامش خاطر روان‌شناسان، شرایط کاری روان‌شناسان توسط سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره بهبود بخشیده شده است. در ادامه نیز آقای دکتر محمدرضا اسدی یونسی، مدیر گروه روان‌شناسی و مشاوره دانشگاه بیرجند در بخشی از سخنان خود به ظرفیت بالای رشته‌ی روان‌شناسی اشاره کردند و افزودند: هر کدام از ما به‌عنوان یک روان‌شناس و فارغ از اینکه متخصص چه گرایشی از روان‌شناسی هستیم، می‌توانیم فرد مؤثری در خانواده و جامعه باشیم. همچنین آقای دکتر هادی صمدیه، رئیس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه بیرجند از همه‌ی کارشناسان مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه و دانشجویانی که مرکز مشاوره را در اجرای برنامه‌ها همراهی می‌کنند، تشکر کردند و روز مشاوره و روان‌شناس را به اساتید و حضار تبریک گفتند. اجرای موسیقی سنتی توسط گروه مهرآفرین و پخش موسیقی زنده از دیگر برنامه‌های این مراسم بود. در پایان نیز از اساتید و دانشجویانی که در حیطه‌ی سلامت روان با مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه همکاری داشتند به رسم یادبود تقدیر به عمل آمد.

آخرین ویرایش۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲

نظر شما :