کارگاه آموزشی «مدل‌های ذهنی؛ از نوش‌دارو تا شوکران» برگزار شد.

کارگاه آموزشی «مدل‌های ذهنی؛ از نوش‌دارو تا شوکران» با تدریس دکتر سیدعلیرضا ذوالفقاری، دانشیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه بیرجند، روز چهارشنبه 16 اسفند ‌ماه 1402، به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و انجمن علمی گروه مکانیک و با همکاری کانون همیاران سلامت روان، در محل سالن مهندس امینی، ساختمان شهدای 16 آذر برگزار گردید.

در ابتدا، دکتر ذوالفقاری درباره ذهن معناساز، مدل‌های ذهنی و حقیقت‌های آلوده به تفسیر (برچسب زنی)، هنر تشخیص و تفکیک واقعیت صحبت نمود و در ادامه موضوعاتی چون ذهنیت، تفاوت مدل ذهنی با نگرش، یادگیری و مدل های ذهنی و انواع یادگیری، چرخه تقویت، خطای سوگیری، اهمیت گذشتن از مدل‌های ذهنی اشتباه، کاربرد مدل‌های ذهنی در موقعیت‌های مختلف و تفاوت جبر و اختیار را توضیح دادند و در پایان به سؤالات دانشجویان پاسخ داده شد.

نظر شما :