همایش پیاده‌روی به مناسبت روز جهانی پیشگیری از رفتارهای خودآسیب‌رسان برگزار شد

همایش پیاده‌روی به مناسبت روز جهانی پیشگیری از رفتارهای خودآسیب‌رسان به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه با حضور دکتر سید مرتضی موسوی، معاون دانشجویی، در تاریخ 20 شهریور ماه 1403 با هدف افزایش روحیه نشاط و تندرسی در محوطه دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در این برنامه شرکت‌کنندگان با توقف در مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه مسابقه ورزشی فریزبی را انجام دادند. خانم‌ها زهرا اخلاقی‌راد، زهرا انجیری و مریم یعقوب‌زاده به ترتیب نفرات اول تا سوم این مسابقه بودند. همچنین، در حاشیه این همایش بروشورهای مرتبط با پیشگیری از رفتارهای خودآسیب‌رسان بین شرکت‌کنندگان پخش شد. در انتها به قید قرعه به پنج نفر از شرکت‌کنندگان (خانم‌ها مهری ابراهیمی، سمیه آرمان‌مقدم، زهرا بصیری، حوریه شیرازی و راضیه عزیزی) جوایز نفیسی تقدیم گردید.

کلید واژه ها: همایش پیاده روی روز جهانی پیشگیری از خودکشی

نظر شما :