کارگاه آموزشی چالش‌های مخرب در روابط زوجین ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند برگزار گردید

کارگاه آموزشی چالش‌های مخرب در روابط زوجین ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند در تاریخ‌های 20 و 21 شهریور ماه ۱۴۰۳ به مدت 4 ساعت به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحوا اداری توسط جناب آقای دکتر محمد حسین آسوده، دکتری مشاوره خانواده در سالن فرهنگ دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

دکتر آسوده کارگاه را با پرسش سؤالاتی در حوزه روابط زوجین آغار کردند. در ادامه مثال‌هایی را از چالش‌های مخرب زوجین بیان کردند. سپس رفتارهای پیش‌بینی کننده‌ی اختلاف بین زوجین مانند تحقیر، سرزنش، باج دادن، انتقاد و توهین را با ذکر مثال به طور مفصل توضیح دادند. در جلسه دوم، دکتر آسوده به توضیح سایر رفتارهای پیش‌بینی کننده اختلاف بین زوجین را همراه با رفتارهای صحیح مقابل آنها مانند اعتماد، نقد، قدرانی و سپاس، صداقت و همراهی پرداختند. همچنین در این جلسه کتاب و فیلم در حوزه روابط زوجین معرفی گردید.

نظر شما :