دیدار نمایندگان پارک علم و فناوری با رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند

این دیدار به درخواست مرکز مشاوره جهت تصمیم‌گیری برای برگزاری مدرسه توانمندسازی شغلی در مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند ، شنبه ۱۱ دی ماه ۱۴۰۰ با حضور آقای مهندس اسماعیل هوشیار مقدم، مدیر حوزه فناوری و مراکز رشد واحدهای فناور استان، آقای احسان حسنی، کارشناس آموزش، مشاور و راهبردی واحدهای فناور، آقای دکتر هادی صمدیهء، رئیس مرکز مشاوره توانمندسازی و خانم فاطمه نادری، کارشناس واحد آموزش، پژوهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی صورت گرفت.

درآغاز جلسه دکتر صمدیهء، به ضرورت برگزاری مدرسه توانمندسازی شغلی اشاره کردند. سپس توضیحاتی در ارتباط با ایده کلی مرکز مشاوره جهت برگزاری برنامه مذکور و برنامه‌های مشابه پیشین دادند. در ادامه خانم نادری، به برنامه پیشنهادی و دوره‌های هماهنگ شده اشاره کردند. مهندس هوشیار مقدم نیز، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این برنامه و تائید برنامه‌های پیشنهادی مرکز مشاوره مانند خودآگاهی شغلی و شبکه‌سازی اجتماعی تجارب خود را در زمینه برنامه‌های مشابه بیان کردند. همچنین، پیشنهاداتی توسط  آقای هوشیار مقدم و  آقای حسنی داده شد که مورد استقبال دکتر صمدیهء قرار گرفت.

در پایان، مقرر شد جهت تصمیم‌گیری نهایی بابت برنامهها، زمان، مکان و نحوه برگزاری، جلسه بعدی در روز سه‌شنبه 14 دی ماه برگزار گردد.

نظر شما :