جلسه مشترک معاونت دانشجویی، مرکز مشاوره و توانمندسازی و بنیاد حامیان

این جلسه با حضور دکتر موسوی (معاون دانشجویی)، دکتر صمدیهء (رییس مرکز مشاوره و توانمندسازی)، مهندس صمدزاده (مدیر عامل بنیاد حامیان) و نمایندگان بنیاد در سه شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۰ در محل اتاق معاونت دانشجویی با هدف توجه به مشکلات اقتصادی و حمایت ها و مساعدت های مالی در جهت جذب و مشارکت بنیاد حامیان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر موسوی، ضمن خوش آمدگویی و تشریح فعالیت های انجام شده در خصوص مساعدت های مالی و تشکیل صندوق شهید مطهری و مرکز نیکوکاری توضیحاتی را ارائه کردند.

در ادامه دکتر صمدیهء با بیان این موضوع که پدیده کرونا باعث بروز افزایش مشکلات مالی دانشجویان شده خواستار همیاری و مشارکت بنیاد حامیان شدند.

همچنین مهندس صمدزاده در خصوص نحوه تعامل بین بنیاد حامیان و حوزه معاونت دانشجویی به لزوم تهیه آئین نامه و شیوه نامه اشاره کردند.

در پایان مقرر گردید جهت اجرایی شدن این برنامه جلسات منظمی برگزار گردد.

نظر شما :