نشست صمیمانه دانشجویان بین الملل با ریاست مرکز مشاوره و توانمندسازی و کارشناسان

این نشست که با هدف همدلی و بیان چالشهای دانشجویان بین الملل همراه بود با حضور ریاست مرکز (دکتر صمدیه)، مددکار اجتماعی (خانم رضایی)، کارشناس مشاور (خانم موسوی)، در ۱۵ دی ۱۴۰۰ در محل سالن بشارت مرکز مشاوره برگزار گردید.

در ابتدای این نشست دانشجویان از مشکلات و چالشهای خود از جمله دغدغه های نا آشنایی با بخشهای مختلف دانشگاه، دلتنگی و دوری از خانواده، زندگی خوابگاهی و مشکلات سازگاری، موضوعات مربوط به سلامت روان و ..... صحبت کردند.

دکتر صمدیه ضمن خیر مقدم، با ابراز همدلی با دانشجویان به بحث اهمیت شناسایی مسائل مرتبط با افت تحصیلی و سلامت روان پرداخت و جهت استفاده از خدمات مرکز مشاوره توضیحات لازم را ارئه کردند.

در ادامه خانم موسوی کارشناس مشاور مرکز به تشریح فعالیت های مشاوران در 3 بخش (تحصیلی، بالینی و ازدواج) پرداختند.

همچنین خانم رضایی مددکاری مرکز در پی تکمیل صحبتهای دکتر صمدیه و خانم موسوی، در خصوص واحد مددکاری و ارائه خدمات به دانشجویان توضیحاتی ارائه کردند.

در انتها دکتر صمدیه آمادگی مرکز مشاوره را برای حمایت های لازم از دانشجویان و در صورت نیاز برقراری جلسات منظم اعلام کردند.

نظر شما :