برپایی مراسم بزرگداشت روز مادر

به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، به مناسب میلاد حضرت زهرا(س) و پاسداشت مقام زن مراسمی با حضور بانوان حوزه معاونت دانشجویی در سالن بشارت برگزار گردید.

این جلسه با حضور معاون دانشجویی دانشگاه (دکتر سید مرتضی موسوی ) و مدیران حوزه، آقای دکتر هادی صمدیه (رئیس مرکز مشاوره و توانمند سازی)، خانم دکتر رویا عقیلی (رئیس اداره بهداشت و درمان)، آقای دکتر علی ثقه الاسلامی (مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه) و آقای سید بهنام حسینی (معاون مدیر دانشجویی) برگزار شد.

ابتدای جلسه دکتر موسوی ضمن خیر مقدم به میهمانان و تبریک روز مادر، در خصوص مقام زن و نقش بانوان همکار در پیشبرد اهداف دانشگاه سخنانی را ایراد نمودند. همچنین با بیان این موضوع و نقش پررنگ بانوان در حوزه معاونت دانشجویی از تلاش های ایشان تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

در ادامه سایر مدیران حوزه نیز ضمن تبریک این روز، به بیان توضیحاتی درباره نقش فعال بانوان دانشگاه پرداختند.

در انتها با توجه به بازگشایی دانشگاه ها در خصوص مشکلات واحدها، بحث و تبادل نظر شد.

اجرای زنده موسیقی، پذیرائی و اهدای گل بخشی از برنامه بود.

نظر شما :