برگزاری نشست صمیمانه مرکز مشاوره و توانمند سازی و اداره بهداشت و درمان به مناسبت روز روانشناس و مشاور

این نشست در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ با حضور معاون دانشجویی دکتر موسوی؛ همکاران اداره بهداشت و درمان و مرکز مشاوره و توانمند سازی در سالن بشارت برگزار گردید.

ابتدای این نشست دکتر موسوی، ضمن تبریک روز روانشناس و مشاور ، در خصوص از سرگیری آموزش حضوری و توجه به شرایط روان شناختی پسا کرونا و برنامه های حوزه معاونت دانشجویی، توضیحاتی را ارائه نمودند.

در ادامه دکتر عقیلی؛ با آرزوی سلامتی و بهروزی از تلاش های دلسوزانه همکاران قدردانی کردند.

همچنین دکتر صمدیه رییس مرکز مشاوره و توانمند سازی ضمن تشکر از آقای دکتر موسوی و خانم دکتر عقیلی و قدردانی از همکاران مرکز مشاوره، گزارشی از فعالیت های مرکز و برنامه های آتی جهت حضور دانشجویان ارائه نمودند.

جلسه با اهدای کتاب از طرف اداره بهداشت و درمان و لوح تقدیر از طرف ریاست مرکز مشاوره به پایان رسید.

نظر شما :