برگزاری جلسه معارفه مربیان همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی

جلسه «معارفه با مربیان همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی» با حضور جناب آقای دکتر هادی صمدیهء (ریاست محترم مرکز مشاوره و توانمندسازی)، فاطمه نادری و فاطمه علی‌آبادی (کارشناسان واحد آموزش، پژوهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مرکز مشاوره و توانمندسازی)، روز سه‌شنبه 12 مهر ماه 1401 در سالن بشارت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا به چرایی نیاز به مربیان همتا اشاره و سپس اهداف طرح مربیان همتا برشمرده شد. انتظارها از مربیان همتا و دانشجویان و زمینه همکاری به طور کامل تشریح و بایدها و نبایدهای همکاری در طرح مربیان همتا توضیح داده شد.

در اواسط جلسه اهداف و جزئیات هر جلسه‌ای که مربیان همتا برگزار خواهند کرد به طور کامل و جامع تشریح گردید و به تمامی سؤالات مربیان همتا پاسخ داده شد.

در پایان نیز تمامی پیشنهادهای مربیان همتا به طور کامل مورد بررسی قرار گرفت.

نظر شما :