نشست هم‌اندیشی مرکز مشاوره با مدیریت امور دانشجویی و همکاران اداره امور خوابگاه‌ها

این نشست در تاریخ 9 اسفند 1401 با حضور رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی، همکاران مشاور و مسئول واحد مددکاری، مدیر امور دانشجویی دکتر چهکندی و همکاران اداره امور خوابگاه‌ها در مرکز مشاوره و توانمندسازی برگزار گردید.

در ابتدای این نشست، دکتر صمدیه گزارش کوتاهی از فعالیت‌های مرکز در نیمسال گذشته، تشریح اجرای طرح پایش و بررسی دانشجویان دارای اولویت، افزایش حجم مراجعات نسبت به سال گذشته و مشکلات پسا کرونا پرداختند. در ادامه دکتر چهکندی مدیر امور دانشجویی به ضرورت توجه به آموزش خانواده و تعامل مستمر با والدین دانشجویان و تشکیل کلاس‌های مهارت‌افزایی برای همکاران خوابگاهی پرداختند. در انتها نظرات و پیشنهادات همکاران مرکز مشاوره و اداره امور خوابگاه‌ها جهت بهبود ارائه خدمات به دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نظر شما :