اولین نشست مددکاران اجتماعی خوابگاه برادران با رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی در سال ۱۴۰۲

۲۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۳ کد : ۲۳۳۹۹ اخبار

این نشست روز یکشنبه ۱۹ فروردین در محل مرکز مشاوره و توانمندسازی با حضور ریاست مرکز، مددکاران اجتماعی خوابگاه برادران و کارشناسان واحد آموزش برگزار گردید. دکتر صمدیه در ابتدای جلسه ضمن تشکر و قدردانی از زحمات همکاران در سال گذشته، خاطر نشان کردند با آغاز سال تحصیلی جدید و حضور دانشجویان در خوابگاه، برنامه های اجرایی متناسب با نیاز دانشجویان با اولویت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. همچنین پیش‌بینی برنامه‌های اجرایی در خوابگاه، بررسی نقاط قوت و ضعف و دلیل اهمیت این برنامه‌ها، از موارد مطرح شده در این جلسه بود. در ادامه مددکاران اجتماعی درباره مسائل مطرح شده به بحث و تبادل نظر با یکدیگر پرداختند.

آخرین ویرایش۲۱ فروردین ۱۴۰۲

نظر شما :