برگزاری اولین جلسه کمیته مداخله در بحران دانشگاه بیرجند در سال ۱۴۰۲

اولین جلسه کمیته مداخله در بحران دانشگاه بیرجند با حضور اعضای کمیته مداخله در بحران و مسئولین خوابگاه های برادران و خواهران، در تاریخ 30 فروردین 1402 در محل معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار گردید. در ابتدای این نشست دکتر موسوی ضمن تبریک سال جدید و تشکر از حضور اعضا، پیرامون مصوبات جلسه‌ی قبل مواردی را مطرح و سپس دکتر صمدیه رئیس مرکز مشاوره، گزارشی از جلسات برگزار شده در سال گذشته (مصوبات پیگیری شده، برگزاری دوره های بتا، شادی و نشاط در خوابگاه ها، دوره های آموزشی، حضور اتاق به اتاق مددکاران خوابگاهی و خط مداخله در بحران و پاسخگویی به دانشجویان در معرض خطر به صورت 24 ساعته) و همچنین گزارش موارد بحرانی نیمسال جدید ارائه نمودند. در ادامه، سایر اعضاء به بررسی پروتکل رفتارهای خودآسیب‌رسان و اقدامات مداخله در بحران پرداختند. در پایان نشست، با همفکری اعضا پیشنهادات مطرح شده مورد بررسی قرار گرفت.

نظر شما :