تشکیل کارگروه هماهنگی طرح ملی سیمای زندگی

طرح ملی سیمای زندگی دانشجویان هم‌زمان با سایر دانشگاه‌های کشور در دانشگاه بیرجند نیز اجرا می‌شود. به همین منظور جلسه‌ای با حضور دکتر موسوی (معاون دانشجویی)، دکتر حسینی واشان (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی)، دکتر خسروی (مدیر امور آموزشی) و روسای دانشکده‌ها در تاریخ 11 اردیبهشت ماه برگزار گردید. در ابتدا دکتر موسوی درخصوص سابقه‌ی اجرای طرح سیمای زندگی در دانشگاه صحبت نموده و خاطرنشان کردند اطلاعات به دست آمده از این طرح، برای سیاست‌گذاری‌های دانشگاه بسیار حائز اهمیت است. سپس دکتر صمدیه بیان نمودند با توجه به اهمیت و حساسیت اجرای این طرح، نیاز به همکاری روسا، معاونین آموزشی، اساتید و کارشناسان آموزشی دانشکده‌ها می‌باشد. در پایان حاضرین به ارائه پیشنهادات و بررسی نوع همکاری بخش‌های مختلف پرداخته و مقرر شد این طرح در مراکز فناوری اطلاعات کتابخانه مرکزی، دانشکده مهندسی و دانشکده کشاورزی برگزار گردد. همچنین مقرر گردید اطلاع‌رسانی لازم به اساتید، از سوی روسای محترم دانشکده‌ها جهت حضور دانشجویان در مراکز کامپیوتر مشخص‌شده، صورت پذیرد.

نظر شما :