بازدید اعضای کانون دانشجویی همیاران سلامت روان از مجتمع کاشی و سرامیک فرزاد

بازدید از مجتمع کاشی و سرامیک فرزاد، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند و با همکاری کانون دانشجویی همیاران سلامت روان و انجمن علمی روان‌شناسی دانشگاه بیرجند، روز چهارشنبه 13 اردیبهشت ماه 1402، با حضور دکتر صمدیه، ریاست محترم مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، خانم علی‌آبادی، مسئول و اعضای کانون دانشجویی همیاران سلامت روان از مجتمع کاشی و سرامیک فرزاد، با هدف آشنایی با چالش‌های نیروی انسانی در صنعت برگزار شد.

در این بازدید 4 ساعته، دانشجویان ابتدا از قسمت‌های مختلف کارخانه بازدید کردند و در هر بخش توضیحات لازم توسط آقای مهندس خوشایند داده شد. سپس آقای علی‌اکبر فلاحی، مدیریت این واحد صنعتی، به افزایش روحیه‌ی امیدآفرینی جوانان برای ایفای نقش مؤثر در رشد و توسعه ایران اشاره نمودند و دکتر صمدیه در پایان سخنان ایشان هفته کار و کارگر را خدمت ایشان و همه‌ی همکاران پرتلاش‌شان تبریک گفتند. در ادامه مهندس خوشایند درباره نحوه‌ی استخدام، گزینش، ارزیابی عملکرد کارکنان و چالش‌های روان‌شناختی که ممکن است بر سر راه کارمندان قرار گیرد و همچنین شیوه‌ی پیشگیری از آن‌ها صحبت کردند. این بازدید مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

نظر شما :