برگزاری وبینار منطقه ای فرزند پروری کارآمد

۰۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۱ کد : ۱۱۲۰۸ اخبار کارگاه های آموزشی

وبینار منطقه ای فرزند پروری کارآمد به همت مرکز مشاوره و گروه روانشناسی دانشگاه بیرجند و با تدریس دکتر سید محسن اصغری نکاح (عضو هیآت علمی دانشگاه فردوسی) در سامانه مرکز مشاوره برخط دانشگاه در تاریخ 1 دی 1399، با استقبال قابل توجه علاقه مندان، برگزار شد.

مخاطبین اصلی این وبینار کارکنان دانشگاه بیرجند و سایر دستگاه های اجرایی، روانشناسان استان خراسان جنوبی و  خراسان رضوی بودند. در این وبینار به معرفی سبک های فرزند پروری و ویژگی های خاص هر کدام، اصول مهم فرزند پروری مثبت و متعالی، فرزند پروری آینده نگر از کودکی تا ازدواج، اسرار مهرورزی و رموز مسئولیت دهی و انتخابگری و کاهش چالش های فرزند پروری پرداخته شد.

در انتها راهکارهای مربوط به فرزندپروری کارآمد توضیح داده شد. شایان ذکر است که در پایان جلسه زمانی به پرسش و پاسخ اختصاص یافت.

آخرین ویرایش۰۲ دی ۱۳۹۹

نظر شما :