کسب رتبه اول دانشجویان عضو کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند در اولین رویداد استارتاپی سلامت روانی_اجتماعی

۰۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۱:۱۱ کد : ۱۱۶۶۶ اخبار موفقیت اتفاقی نیست ...

اولین رویداد استارتاپی سلامت روانی اجتماعی ویژه دانشجویان منطقه 9 کشوری با محوریت سواد سلامت روان و خودمراقبتی، افزایش تاب آوری، افزایش نشاط و امید، ابزارهای پیشگیری دیجیتال در حوزه روان، گیم و سلامت روان با همکاری مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه 9 برگزار گردید.

در این رویداد دو گروه از دانشجویان عضو کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند (گروه انگیزه ای برای شاد زیستن و گروه رامش) به ترتیب موفق به کسب رتبه اول و پنجم شدند.

برگزیدگان در گروه انگیزه ای برای شاد زیستن (خانم ها فائقه گنجی، معصومه محمدی، مائده موذنی و فاطمه یادگاری ) موفق به کسب مقام اول و گروه رامش ( خانم ها عاطفه ثابتی، نرجس سیارفرد، کوثر هدایتی نسب، و سارا جعفری ) موفق به کسب مقام پنجم شدند.

انگیزه شاد زیستن در تلاش برای رسیدن به حیاتی شاد در مرحله اول برای دانشجویان است که در کنار برنامه های شاد (شب شعر، استندآپ، معرفی کتاب، جنگ شادی و ... ) به دنبال کسب درآمد (مدرس کارگاه های آموزشی موسیقی، نقاشی و کارهای صنعتی، حق اشتراک در فعالیت ها و ... ) برای دانشجو و همچنین داشتن مشاورانی برای گفتگوهای سودمند است.

آخرین ویرایش۲۴ فروردین ۱۴۰۰

نظر شما :