برگزاری وبینار تفکر نقاد (جلسه سوم)

۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۴ کد : ۱۳۹۸۳ اخبار کارگاه های آموزشی
سومین جلسه از وبینار تفکر نقادانه در تاریخ ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در سومین جلسه این وبینار با مرور مطالب گفته شده در جلسات قبلی به بررسی تمرینهای ارانه شده قبل پرداخته شد. مدرس کارگاه آقای دکتر موسوی با عنوان مسئولیت پذیری برآمده از تفکر نقاد بیان کردند ما مسئول انتخاب ها و اعمال خود و شیوه اولویت بندی زمان و انرژی خود هستیم و همچنین برای تقویت تفکر انتقادی راهکارهایی همچون تقویت استدلال فکری، واضح کردن تفکر، تمرکز روی موضوع اصلی، تعیین کردن هدف و ..... عنوان کردند.

در ادامه فضیلت های فکری، تواضع فکری در برابر خودبزرگ بینی فکری، همدلی فکری در برابر تنگ نظری فکری، استقلال فکری در برابر تقلید و دنباله روی فکری، یکپارچگی فکری در برابر دو رویی و چند پارچگی فکری، پشتکار فکری در برابر تنبلی فکری، اطمینان به عقل در برابر بی اعتمادی به عقل، عناصر هشت گانه استدلال مور بحث و بررسی قرار گرفت.

در انتها مدرس کارگاه ضمن پاسخگوئی به سوالات شرکت کنندگان به معرفی کتابهای مفید همچون (کتابهای معماها، ذهن فریبکار شما، تفکر انتقادی، تفکر نقادانه و خلاقانه، هنر تفکر راهبردی، کتاب کار استدلال) در زمینه تفکر انتقادی پرداختند.

آخرین ویرایش۱۹ مرداد ۱۴۰۰

نظر شما :