برگزاری وبینار تقویت توانمندی های فردی

۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۰:۳۵ کد : ۱۴۰۱۴ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار تقویت توانمندی های فردی در تاریخ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در ابتدای این وبینار مدرس کارگاه خانم شادمان با بیان اهداف کارگاه و تعریف توانمندی و اهمیت کاربرد آن در زندگی روزمره و شناسایی توانمندی فردی مبحث خود را آغاز کردند. در ادامه تعدادی از این توانمندی ها همچون عشق به یادگیری،روشنفکری،قضاوت،تفکرانتقادی، دلیری و بی باکی، پشتکار و ... عنوان کردند.

از دیگر موضوعات مطرح شده می­توان به تفاوت بین توانمندی ها و استعدادها، تکنیک شناسایی توانمندی های فردی، انواع توانمندی و نحوه استفاده و تقویت این توانمندی های شخصی و .... اشاره کرد.

در این کارگاه که با استقبال و مشارکت فعال دانشجویان همراه بود خانم شادمان از دانشجویان خواستند پنج توانمندی برتر خود و نقاط قوت از دیدگاه خود و دیگران را بیان کنند. همچنین چهار اتفاق، خاطره یا تجربه مثبتی که در زندگی داشته اند را با دیگران به اشتراک بگذارند.

آخرین ویرایش۲۳ مرداد ۱۴۰۰

نظر شما :