برگزاری وبینار کوله بار اضطرابت را بر زمین بگذار!

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۷ کد : ۱۴۰۲۹ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار کوله بار اضطرابت را بر زمین بگذار در تاریخ ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

این وبینار با توضیح خانم دکتر هانیه بیجاری مدرس کارگاه درباره اوضاع و شرایط کنونی حاکم و لزوم ضرورت کنترل اضطراب و هیجانات منفی آغاز شد و بیان کردند انسان در زندگی روزمره هم به هیجانات مثبت و هم هیجانات منفی نیازمند است ولی در صورتی که این هیجانات از حد تعادل خارج شود آسیب زننده می­باشد.

مواردی همچون تعریف اضطراب و استرس و تفاوت بین آنها، علایم و منابع اضطراب روی بدن و ذهن، تاثیر عملکرد سیستم سمپاتیک و پاراسمپاتیک در اضطراب، ابعاد مختلف هیجانات، اجزای اصلی سیستم روانی، مدیریت اضطراب در بخش فیزیولوژی و بخش فکر در این وبینار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ادامه از دانشجویان خواسته شد تجارب خود در زمینه قرار گرفتن در موقعیت های تنش زا و نحوه مدیریت آن را با دیگران به اشتراک بگذارند.

در انتها کتاب کار ذهن آگاهی برای مطالعه بیشتر معرفی گردید.

آخرین ویرایش۲۵ مرداد ۱۴۰۰

نظر شما :