برگزاری وبینار امیدواری و انگیزه

۰۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۸:۴۵ کد : ۱۴۱۱۷ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار امیدواری و انگیزه در تاریخ ۲ شهریور۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

خانم دکتر بیجاری به تعریف امید و تاثیرات آن در سیستم روانی و جسمی انسان پرداختند و بیان کردند در پژوهش های متعدد درباره افراد امیدوار به نتایجی متعددی از جمله تمرکز روی حل مسئله در زمان رویارویی با مشکل، در عبور از موانع فعالانه تر مشارکت می­کنند و خودشان را عامل تغییر و عبور از مشکل می­دانند، زمان بروز مشکل پریشانی کمتری نشان داده و انعطاف پذیری بالاتری نسبت به سایرین دارند.

تاریخچه و تعریف امید، مفاهیم مشابه امید (خوش بینی، خودکارآمدی، عزت نفس)، امید از نگاه اشنایدر، امیددرمانی و هدفمندی، رشد امید در دوره های مختلف تحول، تکنیک های امید درمانی، هدف گزاری به روش SMART، حوزه های انگیزش، امیدواری در شرایط دشوار و ... از مباحث کاربردی و مهم این وبینار بودند.

این جلسه که با مشارکت حداکثری دانشجویان همراه بود مورد استقبال قرار گرفت و در انتها به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.

کلید واژه ها: امیدواری ناامیدی انگیزه

آخرین ویرایش۰۲ شهریور ۱۴۰۰