برگزاری وبینار بخشایشگری در ترمیم روابط بین فردی

۰۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۸ کد : ۱۴۱۹۰ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار بخشایشگری در ترمیم روابط بین فردی در تاریخ ۷ شهریور ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

خانم منصوره شادمان مدرس کارگاه اهداف آموزشی این وبینار را مفهوم بخشایشگری، پیامدهای مختلف بخشایشگری، مراحل بخشایشگری، باورهای اشتباه در مورد بخشش عنوان کردند.

ایشان با بیان روابط انسان ها (والد-فرزندی، خواهر-برادری، زن-شوهری، روابط دوستان و فامیلی) متذکر شدند که در هر کدام از این روابط احتمال اشتباه و صدمه به دیگری وجود دارد.

احساسات افراد قربانی، واکنش و تجارب قربانیان، مراحل بخشش از دیگر موارد مطرح شده در این وبینار هستند.

همچنین در انتها خانم شادمان در تمرینی از دانشجویان خواستند یک مورد از آزار و رنجش و یا صدمه ای که در  زندگی خود تجربه کرده اند و احساسات مربوط به آن را در صورت تمایل با دیگران به اشتراک بگذارند .

نظر شما :