برگزاری وبینار خودشناسی

۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۸ کد : ۱۴۲۹۸ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار خودشناسی به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی و با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی در ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

این وبینار با بیان اهداف دوره و مقدمه ای در زمینه خودشناسی و خودآگاهی آغاز گردید.

خانم شادمان مدرس کارگاه به بیان تعریفی از خودآگاهی و بررسی ضرورت و اهمیت آن در زندگی پرداختند.

برای درک و مشارکت بیشتر شرکت کنندگان تکلیفی با عنوان من کیستم؟ (بررسی سطح شناخت افراد) معرفی و تکنیک هایی برای خودشناسی مطرح شد.

از دیگر موارد مطرح شده به معرفی و بررسی ابعاد خودآگاهی شامل بعد جسمانی، روانی، اجتماعی و معنوی می­توان اشاره کرد.

در انتها به معرفی برگه مراقبت از خودآگاهی پرداخته شد و کتاب هایی همچون معنادرمانی و کیمیاگر جهت مطالعه بیشتر معرفی گردید و به سوالات پاسخ داده شد.

نظر شما :