برگزاری گسترده طرح همدلی (احوالپرسی) با دانشجویان در مرکز مشاوره و توانمند سازی در دو نوبت صبح و عصر

۲۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۳ کد : ۱۴۷۹۲ اخبار موفقیت اتفاقی نیست ...
طرح همدلی (احوالپرسی) با دانشجویان برای دومین سال متوالی با حضور کارشناسان و مشاوران مرکز مشاوره و توانمند سازی از نیمه مهر ماه ۱۴۰۰ در حال برگزاری است.

این طرح از سمت دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان به عنوان یک مداخله موثر و ارتقا دهنده حمایت اجتماعی و سرمایه روانشناختی دانشجویان در دستور کار و اولویت مراکز مشاوره دانشجویی کشور قرار گرفته است.

ارتباط موثر میان دانشگاه و دانشجو، شناسایی و غربالگری روانشناختی، تحصیلی و آموزشی، اقتصادی، آشنائی دانشجو با مراکز مشاوره دانشگاهی و خدمات ارائه شده به دانشجویان و فعالیت های مددکاری، شناسائی مشکلات و ارائه راهکارهای موثر در جهت رفع مشکلات دانشجویان با هدف افزایش حمایت اجتماعی و ..... از جمله اهداف این طرح به شمار می­روند که در کلیه تماس ها مد نظر قرار گرفته است.

با توجه به جامعه آماری بالای دانشجویان این طرح در دو نوبت صبح و عصر از 11 مهر ماه اغاز و تا آذر ماه 1400 ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است تا کنون تعداد 500 تماس از سمت مرکز مشاوره انجام شده است.

آخرین ویرایش۲۱ مهر ۱۴۰۰

نظر شما :