برگزاری گسترده طرح همدلی (احوالپرسی) با دانشجویان در مرکز مشاوره و توانمند سازی در دو نوبت صبح و عصر

۲۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۳ کد : ۱۴۷۹۲ اخبار موفقیت اتفاقی نیست ...
تعداد بازدید:۲۷۸۴
طرح همدلی (احوالپرسی) با دانشجویان برای دومین سال متوالی با حضور کارشناسان و مشاوران مرکز مشاوره و توانمند سازی از نیمه مهر ماه ۱۴۰۰ در حال برگزاری است.

این طرح از سمت دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان به عنوان یک مداخله موثر و ارتقا دهنده حمایت اجتماعی و سرمایه روانشناختی دانشجویان در دستور کار و اولویت مراکز مشاوره دانشجویی کشور قرار گرفته است.

ارتباط موثر میان دانشگاه و دانشجو، شناسایی و غربالگری روانشناختی، تحصیلی و آموزشی، اقتصادی، آشنائی دانشجو با مراکز مشاوره دانشگاهی و خدمات ارائه شده به دانشجویان و فعالیت های مددکاری، شناسائی مشکلات و ارائه راهکارهای موثر در جهت رفع مشکلات دانشجویان با هدف افزایش حمایت اجتماعی و ..... از جمله اهداف این طرح به شمار می­روند که در کلیه تماس ها مد نظر قرار گرفته است.

با توجه به جامعه آماری بالای دانشجویان این طرح در دو نوبت صبح و عصر از 11 مهر ماه اغاز و تا آذر ماه 1400 ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است تا کنون تعداد 500 تماس از سمت مرکز مشاوره انجام شده است.

آخرین ویرایش ۲۱ مهر ۱۴۰۰

اخبار مرتبط


نظر شما :