وبینار ابعاد روان شناختی ایدز

۲۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۴ کد : ۱۶۱۷۰ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار ابعاد روان شناختی ایدز به همت کانون هلال احمر دانشگاه بیرجند و همکاری کانون همیاران بهداشت، اداره بهداشت و درمان و مرکز مشاوره و توانمند سازی در ۲۱ آذر ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در ابتدای وبینار آقای دکتر هادی صمدیه ، رئیس مرکز مشاوره و توانمند سازی دانشگاه بیرجند با بیان شعار جهانی مبارزه و پیشگیری از ایدز "آگاهی و پیشگیری از HIV مسئولیت جهانی" سخن خود را آغاز کردند. مباحث مطرح شده در این وبینار شامل مروری بر تاریخچه ایدز، آمار مبتلایان در ایران و جهان، درصد بیماریابی، نحوه برخورد با بیماران مبتلا به ایدز، راههای انتقال بیماری شامل: فرآورده های خونی آلوده، استفاده از سرنگ مشترک آلوده، ارتباط جنسی محافظت نشده، انتقال از مادر به کودک ( در صورت عدم دریافت درمان)، اصول پیشگیری، مراحل بیماری و نحوه مقابله و درمان ایدز و... صحبت شد.در ادامه کلیپی در ارتباط با ایدز پخش شد.

در انتها زمانی برای پرسش و پاسخ شرکت کنندگان در نظر گرفته شد. این وبینار با استقبال خوب دانشجویان مواجه شد .

نظر شما :