برگزاری کارگاه آموزشی تنظیم هیجان (گروه ۱)

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۰ کد : ۱۶۴۷۷ اخبار کارگاه های آموزشی
به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند، جلسه اول کارگاه آموزشی تنظیم هیجان (گروه ۱) با تدریس خانم سمانه موسوی، کارشناس‌ارشد مشاوره خانواده، و با حضور سرپرستان خوابگاه‌های دانشگاه، یکشنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۰ در محل سالن بشارت برگزار گردید.

این جلسه با مرور مباحث مطرح شده در جلسات گذشته آغاز شد، سپس به تعریف خلق/عاطفه، تعریف انواع هیجان (گرم، سرد، مثبت، منفی) و کاربرد آن ها در زندگی روزمره پرداخته شد.

مدرس کارگاه با بیان این پرسش که در خوابگاه شایع‌ترین هیجان‌ها چیست؟ و چه هیجان‌های غالبی را در دانشجویان مشاهده می‌کنند؟ به صحبت خود ادامه داده و بیان کردند راهبردهای مقابله‌ای سازگارانه و ناسازگارانه  در این میان وجود دارد که مهم این است که از راهبردهای سازگارانه استفاده شود.

سپس اشاره شد که چطور می‌توانیم به دانشجویان کمک کنیم و به سبک‌های ارتباطی پرخاشگرانه و جرات‌مندانه، منفعلانه و منفعلانه ـ پرخاشگرانه اشاره شد.

در انتها به تبادل نظر و بررسی مشکلات در این زمینه پراخته شد.

نظر شما :