برگزاری کارگاه آموزشی تنظیم هیجان (گروه ۲)

۱۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۳ کد : ۱۶۵۱۳ اخبار کارگاه های آموزشی
به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند، کارگاه آموزشی تنظیم هیجان (گروه ۲) با تدریس خانم سمانه موسوی، کارشناس‌ارشد مشاوره خانواده، و حضور سرپرستان خوابگاه‌های دانشگاه، سه‌شنبه ۱۴ دی ماه ۱۴۰۰ در محل سالن بشارت برگزار گردید.

جلسه با اشاره‌ای به تعامل سازنده با دانشجویان و مرور مطالب مربوط به جلسه قبل آغاز شد، سپس به تعریف خلق/عاطفه یا هیجان و دسته‎ بندی هیجان‎ها، توضیح و بررسی هر کدام از آن‌ها به طور جداگانه پرداخته شد.

در ادامه به سه سبک‌ ارتباطی اصلی پرخاشگرانه و جرات‌مندانه، منفعلانه و همچنین سبک ارتباطی منفعلانه ـ پرخاشگرانه اشاره شد؛ از شرکت‎ کنندگان در این زمینه نظرخواهی شد که سبک ارتباطی غالب خودشان را بیان کنند و از تجارب خود در برخورد با دانشجویان صحبت کنند.

شناسایی علائم هشداردهنده کلی و نشان‌گرهای بالقوه آشفتگی‎های هیجانی ، رفتارهای مخرب و غیر معمول دانشجویان و ..... از مباحث مطرح شده در این جلسه هستند.

در پایان از شرکت‌کنندگان خواسته شد از تجربیات خودشان در خصوص هیجان‌هایی که از دانشجویان مشاهده کرده بودند بپردازند.

نظر شما :