برگزاری وبینار تعادل کار ـ خانواده

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۵ کد : ۱۷۰۲۲ اخبار کارگاه های آموزشی
به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی با همکاری مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه بیرجند، کارگاه آموزشی «تعادل کار ـ خانواده» وبینار نقش با تدریس خانم دکتر رضوان صالحی، استادیار دانشگاه شهر کرد، ویژه اعضای هیأت علمی و مدرسان مدعو دانشگاه‌های سراسر کشور در تاریخ ۱۱ بهمن ‌ماه ۱۴۰۰ در سامانه اسکای‌روم مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

خانم دکتر صالحی ابتدا به بررسی اهمیت تعادل در زندگی و سپس اهمیت تعادل کار ـ خانواده پرداختند. سپس به بررسی نقش تیپ‌های شخصیتی A و B در تعادل کار ـ خانواده اشاره شد. در اواسط وبینار به عوارض عدم تعادل کار ـ خانواده شامل استرس شغلی، فرسودگی شغلی در بلند مدت، از دست دادن اقتدار والدینی، نارضایتی زناشویی، تأخیر و غیبت از کار و روان‌رنجوری، به طور کامل تشریح شدند. سپس به نحوه ایجاد تعادل بین کار و خانواده اشاره شد. در پایان وبینار به شناخت نقش‌ها، مدیریت آن‎ها بر اساس اهمیت و فوریت و شناخت موانع به طور کامل اشاره شد و دکتر صالحی به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ دادند. همچنین، شایان ذکر است این وبینار مورد استقبال اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور قرار گرفت.

نظر شما :