برگزاری وبینار از سرخوردگی زناشویی تا بازگشت به عشق

۰۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۶ کد : ۱۷۳۱۵ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار از سرخوردگی زناشویی تا بازگشت به عشق با تدریس سرکار خانم سمانه موسوی، کارشناس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، ویژه دانشجویان و سایر علاقه‌مندان در تاریخ ۱ و ۲ اسفند ‌ماه ۱۴۰۰ به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند در سامانه اسکای‌روم برگزار گردید.

در جلسه اول خانم موسوی به تعریف سرخوردگی زناشویی پرداختند و شرایط حفظ بقا و رشد یک رابطه زوجی را برشمردند. هیجان‌ها، باورها، اعتقادات و ویژگی‎های شخصیتی مؤثر بر سرخوردگی زناشویی به طور کامل توضیح داده شدند و در پایان مهارت‌های تحمل پریشانی و کنترل خشم توضیح داده شدند.

جلسه دوم وبینار با مرور مطالب جلسه قبل آغاز شد، سپس گام‌های مهارت کنترل خشم، اصول سبک زندگی سالم و نحوه برخورد با افراد پرخاشگر بیان شد.

در انتها کتاب‌های ارتباط بدون خشونت، زبان زندگی و از خشم تا بخشش معرفی؛ و به تمامی سؤال‌های مطرح شده پاسخ داده شد.

نظر شما :