برگزاری وبینار «چگونه از تنظیم هیجان به تنظیم خود برسیم؟»

۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۶ کد : ۱۷۴۹۲ اخبار کارگاه های آموزشی
کارگاه آموزشی «چگونه از تنظیم هیجان به تنظیم خود برسیم؟» به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند، ویژه کارکنان دانشگاه‌های سطح استان خراسان جنوبی با تدریس دکتر زهرا دانایی، دکتری روان‌شناسی عمومی و روان‌شناس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، یکشنبه ۸ اسفند ماه ۱۴۰۰ به مدت ۲ ساعت در سامانه اسکای روم برگزار گردید.

در ابتدا، دکتر دانایی به تعریف هیجان، مفروضه‌های تنظیم هیجان و انواع هیجان شامل هیجانات اولیه و ثانویه پرداختند. در ادامه دکتر دانایی از شرکت‌کنندگان پرسیدند که تجربه خودشان از تنظیم هیجان را بیان کنند. سپس نقش هیجانات در زندگی روزمره و مهارت‌های اختصاصی تنظیم هیجان به شیوه تعاملی توضیح داده شد. انواع ذهن، شامل ذهن هیجانی، استدلالی و سلیم، موانع استفاده از ذهن منطقی، باورهای غلط در مورد هیجان، ایجاد مهارت مباره با افکار ناشی از هیجان از جمله ذهن‌آگاهی از جمله مواردی بود که به‌طور مفصل در این وبینار مورد بررسی قرار گرفتند. دکتر دانایی در پایان به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ دادند.

این وبینار مورد استقبال کارکنان دانشگاه‌های استان و سایر علاقه‌مندان قرار گرفت.

نظر شما :