برگزاری وبینار «باورهای شایع درباره اعتیاد»

۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۶ کد : ۱۷۵۱۱ اخبار کارگاه های آموزشی
کارگاه آموزشی «باورهای شایع درباره اعتیاد» ویژه همیاران سلامت روان دانشگاه‌های سراسر کشور با تدریس دکتر زهرا کیانی، استادیار گروه فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، چهارشنبه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۰ به مدت ۲ ساعت در سامانه اسکای روم برگزار گردید.

دکتر کیانی در ابتدای وبینار به تعریف اصلاحات مهمی از جمله تحمل، وابستگی جسمس، وابستگی روانی، سندرم ترک، علائم محرومیت و اعتیاد پرداختند و از شرکت‌کنندگان پرسیدند آیا اعتیاد یک بیماری است؟

سپس انواع اختلالات اعتیادی و یک باور درست درباره اعتیاد بررسی شد. با طرح پرسش از  شرکت‌کنندگان، به نظر شما چه عاملی در ایجاد اعتیاد نقش دارد، عوامل مؤثر بر اعتیاد بیان شد.

در ادامه نوروبیولوژی اعتیاد، شیوع اعتیاد در جهان و شیوع اعتیاد در ایران مطرح شدند و باورهای اپیوئید و راهکار بیان شد.

نظر شما :