برگزاری کارگاه شبکه سازی اجتماعی

۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۲ کد : ۱۷۸۴۷ اخبار کارگاه های آموزشی
کارگاه شبکه‌سازی اجتماعی با تدریس دکتر سید علیرضا ذوالفقاری، دانشیار گروه مکانیک و رئیس پردیس مهندسی دانشگاه بیرجند، در تاریخ ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، در سالن بشارت برگزار گردید.

دکتر ذوالفقاری به معارفه با دانشجویان پداختند و چهار سبک ارتباطی شامل منفعل، پرخاشگر، منفعل-پرخاشگر و قاطع را معرفی کردند، سپس به تعریف شبکه سازی و تفاوت آن با دوستی اشاره کردند.

در اواسط کارگاه به مقایسه شبکه‎سازی با کشاورزی پرداختند و عوامل مؤثر بر قدرت شبکه و کیفیت ارتباطات شبکه به طور کامل توضیح دادند.

در پایان کارگاه به توضیح مفصل زیر مهارت‌های شبکه‌سازی شامل مهارت بسط و توسعه شبکه، حفظ و نگه داشتن شبکه، بهره‌برداری از شبکه و مهارت پیرایش و تصفیه شبکه پرداختند؛ و به همه سؤال‎های شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

آخرین ویرایش۲۱ فروردین ۱۴۰۱

نظر شما :