برگزاری وبینار آموزشی شما سرمایه دارید، سرمایه روان‌شناختی؛ چیستی و راهکارهای حفظ و ارتقا

۲۹ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۴ کد : ۱۷۹۶۱ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار آموزشی شما سرمایه دارید، سرمایه روان‌شناختی؛ چیستی و راهکارهای حفظ و ارتقا، ویژه دانشجویان و عموم علاقه‌مندان، با تدریس آقای دکتر فرهاد تنهای رشوانلو، دکتری روان‌شناسی تربیتی، به همت مرکزمشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، شنبه ۲۷ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ در سامانه اسکای‌روم برگزار گردید.

در شروع وبینار دکتر تنهای رشوانلو به تعریف کلمه قهرمان پرداختند و از شرکت‌کنندگان خواستند به تعدادی سؤال پاسخ دهند و وضعیت خود را مشخص کنند. سپس سرمایه روان‌شناختی تعریف و مؤلفه‌های آن برشمرده شد.

مؤلفه‌های سرمایه روان‌شناختی، امید، اثربخشی یا خودکارآمدی، تاب‌آوری و خوش‌بینی به تفکیک توضیح داده‌شدند. دکتر تنهای رشوانلو برای مشخص شدن ادراک شرکت‌کنندگان از میزان این مؤلفه‌ها در خودشان، از آن‌ها خواست در یک طیف 10 درجه‌ای به هریک از این مؤلفه‌ها در خود نمره بدهند.

در ادامه پیامدهای سرمایه روان‌شناختی و عوامل اثرگذار بر سرمایه‌های روان‌شناختی توضیح داده شد و در پایان به طور مفصل به موضوع چطور سرمایه‌های خود را حفظ کنیم یا افزایش دهیم، پرداخته شد.

آخرین ویرایش۲۹ فروردین ۱۴۰۱

نظر شما :