برگزاری وبینار سواد رسانه

۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۲۲:۵۷ کد : ۱۸۰۳۱ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار سواد رسانه با تدریس دکتر میلاد سعیدی، کاندیدای دکتری تخصصی مشاوره و مدرس دانشگاه علامه طباطبایی، در تاریخ ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، در سامانه اسکای روم برگزار گردید.

دکتر سعیدی ابتدا مقدمه‌ای در خصوص سواد رسانه بیان کردند و سپس به توضیح مهارت‎های اولیه برای سواد رسانه پرداختند. ضرورت آموزش سواد رسانه نیز به طور کامل مورد بررسی قرار گرفت.
در اواسط وبینار پنج مهارتی که سواد رسانه به ما می‎آموزد و سواد اطلاعاتی توضیح داده شدند. همچنین مهارت‎های سواد رسانه‌ای شامل مهارت دسترسی و استفاده از اطلاعات و محتوا، تحلیل مشکل و ارزیابی آن، ارزیابی انتقادی (تفکر انتقادی)، تولید خلاق و ارتباط آن با سواد رسانه‌ای برشمرده و توضیح داده شدند.
در پایان وبینار توانایی‌های مرتبط با سواد رسانه‌ای توضیح داده شد و به تمامی سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

آخرین ویرایش۳۰ فروردین ۱۴۰۱

نظر شما :