برگزاری وبینار آموزشی مهارت‌های مطالعه و یادگیری

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۲ کد : ۱۸۰۹۹ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار آموزشی مهارت‌های مطالعه و یادگیری، ویژه دانشجویان رشته‌های علوم پایه و عموم علاقه‌مندان، با تدریس آقای دکتر مجید کلاته‌بجدی، عضو هیأت علمی گروه شیمی دانشگاه بیرجند، به همت مرکزمشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، در روز یکشنبه ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در سامانه اسکای‌روم برگزار گردید.

دکتر کلاته‌بجدی در ابتدای وبینار با پخش چند کلیپ اهمیت توجه و دقت در هنگام مطالعه را خاطرنشان کردند.

در ادامه دکتر در یک وبینار تعاملی تکنیک‌های مختلفی را برای افزایش تمرکز و یادگیری بهتر آموزش دادند و از شرکت‌کنندگان خواستند تا آن‌ها را اجرا کرده و بازخورد دهند. از جمله این تکنیک‌ها می توان به این موارد اشاره کرد؛ تنفس عمیق، پرش آگاهانه افکار، تصویرسازی ذهنی، کلاه لبه‌دار حصیری، نقشه ذهنی، انجام چندکار همزمان، زندگی با چشمان بسته و ...

نظر شما :