برگزاری وبینار تاب آوری تحصیلی

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۸ کد : ۱۸۱۲۶ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار تاب‌آوری تحصیلی با تدریس خانم ملکوتی، مشاور مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، در تاریخ ۵ و ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، در سامانه اسکای روم برگزار گردید.

در جلسه اول خانم ملکوتی ابتدا به تاریخچه‌ای از تاب‌آوری تحصیلی و مطالعه تاب‌آوری پرداخت و سپس تعریفی از آن بیان کرد.. پرسشنامه تاب آوری گانر و دیویدسون معرفی شد. مدل‌های تاب آوری شامل مدل جبرانی، مدل چالش و مدل محافظتی معرفی شدند و ویژگی‎های افراد تاب آور بررسی و پیامدهای استرس و عوامل ایجاد آن توضیح داده شدند و در پایان پرسشنامه ارزیابی شخصیت معرفی شد.

در جلسه دوم ابتدا به مرور مطالب بیان شده در جلسه اول پرداخته شد و سپس خطاهای شناختی به طور کامل بررسی و به تبادل نظر با شرکت کنندگان پرداخته شد.

در پایان وبینار کتاب‌های زندانیان باور، از حال بد به حال خوب و انسان در جستجو معنا معرفی شدند و به تمامی سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

نظر شما :