برگزاری وبینار آموزشی مهارت های مطالعه

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۵ کد : ۱۸۴۴۱ اخبار کارگاه های آموزشی
کارگاه آموزشی مهارت‌های مطالعه ویژه دانشجویان فنی مهندسی با تدریس دکتر سیدعلیرضا ذوالفقاری، دانشیار گروه مکانیک و رئیس پردیس مهندسی دانشگاه بیرجند، در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، در سالن بشارت دانشگاه برگزار گردید.

دکتر ذوالفقاری در این جلسه ابتدا فرآیند یادگیری و فراموشی را توضیح دادند. سپس راهکارهایی را جهت یادگیری بهتر و جلوگیری از فراموشی در سه موقعیت پیش از کلاس، در کلاس و بعد کلاس ارائه دادند. همچنین، نرم افزارهای مطرح و کاربردی آموزشی معرفی گردید. به علاوه، دکتر ذوالفقاری باتوجه به نوع رشته‌های گروه‌های فنی مهندسی مراحل حل مسئله را توضیح دادند. اهمیت خواب و سبک زندگی در یادگیری، مطالعه گروهی، آموزش به دیگران و حل تمرین از جمله موارد دیگری بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در انتها به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد. لازم به ذکر است این کارگاه در اولین روز حضوری شدن کلاس‌های پردیس مهندسی برگزار شد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

آخرین ویرایش۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱

نظر شما :