برگزاری وبینار آموزشی چگونه تغییرات دلخواه خود را ایجاد کنیم

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۱ کد : ۱۸۴۹۳ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار آموزشی چگونه تغییرات دلخواه خود را ایجاد کنیم، ویژه دانشجویان و عموم علاقه‌مندان، با تدریس خانم دکتر آسیه شریعتمدار، استادیار گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی، به همت مرکزمشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، سه‌شنبه ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ در سامانه اسکای‌روم برگزار گردید.

دکتر شریعتمدار وبینار را با مقدمه‌ای بر موضوع تغییر عادت‌ها، آغاز کرده و تعریف تغییر را مشخص نمودند. سپس موانع تغییر عادت‌ها توضیح داده‌شد.

در ادامه عادت تعریف شد، چگونگی پرورش عادت‌ها، مشکلات متمرکز بر هدف، مزایای تغییر روند و مسیر و نحوه پرورش عادت‌ها گردید.

در پایان به این موضوعات؛ برای تغییر رفتار سرنخ‌ها را آشکار کنید، برای تغییر رفتار، رفتار دلخواه را جذاب کنید، حذف رفتار نامطلوب و ایجاد رفتار دلخواه، برای ایجاد عادت دلخواه، رفتار را ساده کنید، برای ایجاد عادت دلخواه، رفتارهای عادتی را رضایت‌بخش کنید، پرداخته شد.

نظر شما :