کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی با محوریت اعتیاد

۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۹۶۵ اخبار کارگاه های آموزشی

در تاریخ های 27 و 28 بهمن ماه ساعت 21 الی 23 کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی با محوریت اعتیاد در سالن چند منظوره خوابگاه صدف با حضور جناب آقای بهشتی و جمعی از دانشجویان برگزار گردید.
آقای بهشتی در جلسه اول ابتدا پس از تعریف اعتیاد،علل فیزیولوژیکی و پایه های عصبی اعتیاد، به نقش عوامل متعدد زمینه ساز اعتیاد، از جمله عوامل روانی، اجتماعی، فرهنگی و معنوی اشاره کردند.در ادامه توضیحاتی کاربردی درباره انواع مواد، شکل تصویری آنها، علائم و نشانه های ناشی از مصرف و مخاطرات مصرف هر کدام ارائه گردید.در نهایت با جمع بندی و پاسخ به سوالات دانشجویان، کارگاه در شب اول پایان یافت.
در جلسه دوم نیز،آقای بهشتی مهارت های موثر برای جلوگیری از مصرف مواد و پیشگیری از آسیب های اجتماعی،از جمله مهارت نه گفتن و رفتار جرات مندانه، مولفه های رفتار جرات مند و تکنیک های مختلف برای مهارت نه گفتن را توضیح دادند و دانشجویان حاضر در کارگاه با ایفای نقش،این مهارت را تمرین کردند.
در پایان نیز با طرح سوال هایی از دانشجویان درباره محتوای کارگاه، رقابتی بین حاضرین انجام گرفت و یک دانشجو به عنوان برنده این رقابت اعلام شد.

نظر شما :