نشست صمیمانه روز ملی روانشناس و مشاور و مراسم معارفه سرپرست مرکز مشاوره و سبک زندگی برگزار گردید.

نشست صمیمانه روز ملی روانشناس و مشاور و مراسم معارفه سرپرست مرکز مشاوره و سبک زندگی در تاریخ ۹ اردیبهشت در محل سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

نُهم اردیبهشت، روز ملی روان‌شناس و مشاور، فرصتی است تا تلاش‌های اثربخش متخصصینِ روان‌شناسی و مشاوره، در کاهش رنج و حل مشکلاتِ انسان‌ها، ارج نهاده شود؛ به همین مناسبت مراسم گرامیداشت روز روانشناس و مشاور در تاریخ 9 اردیبهشت ماه و با حضور معاون دانشجویی، دکتر موسوی، مدیران حوزه دانشجویی، اساتید گروه روانشناسی و مشاوره و همکاران مرکز مشاوره و سبک زندگی برگزار شد.

در این مراسم، ابتدا دکتر موسوی ضمن تاکید بر اهمیت امر مشاوره، از تلاش های همکاران مرکز مشاوره، تقدیر و تشکر به عمل آوردند. در ادامه نیز دکتر مهدی رضایی به عنوان سرپرست مرکز مشاوره و سبک زندگی معرفی و از خدمات دکتر هادی صمدیه، رئیس سابق مرکز مشاوره تقدیر و تشکر شد.

نظر شما :