کارگاه پردازش اطلاعات در مغز

۰۴ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۵۰۶۰ اخبار کارگاه های آموزشی
از سلسله کارگاه های توانمندسازی تحصیلی با عنوان پردازش اطلاعات در مغز برگزار گردید .
کارگاه پردازش اطلاعات در مغز

در این کارگاه خانم دکتر راستگو مقدم  "ریاست مرکز مشاوره و درمان " توضیحاتی اجمالی درباره قسمتهای مختلف مغز ارائه کرده، سپس به تشریح سیستم حافظه و پردازش اطلاعات پرداختند. در پایان توضیحاتی درباره برنامه های توانبخشی شناختی داده شد و تعدادی از دانشجویان علاقه مند با این برنامه ها به صورت عملی کار کردند.

لازم به ذکر است این کارگاه به دلیل استقبال بالای دانشجویان در دو روز سه شنبه 30 مهر 98 و چهارشنبه 1 آبان 98 برگزار گردید.

کلید واژه ها: پردازش اطلاعات مغز

نظر شما :

Zohreh Zahraee ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۲
من زهره زهرایی هستم در فرانسه. پارسال، یک جلسه در مورد تئاتر درمانی با گروه روانشناس های دانشگاه، ممدکاران و اقای صمدی، بعد از اجازه اقای خامسان انجام دادم. آیا می‌توانید از طریق What’s up با همون شماره ایرانم با من تماس بگیرید لطفا؟ ۰۰۹۸۹۰۲۴۸۷۶۳۹۰ سپاس گذار زز