کارگاه مدیریت اضطراب امتحان

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۸:۳۰ کد : ۵۶۸۰ اخبار کارگاه های آموزشی
کارگاه مدیریت اضطراب امتحان، در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۱۰ و ۱۱ آذر ۹۸ با حضور جمعی از دانشجویان در محل مرکز مشاوره و درمان برگزار گردید

در این کارگاه دو روزه، خانم موسوی مشاور مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند، به بیان تعریفی از استرس، نقش های مختلف آن در زندگی، عوامل زمینه ساز استرس (ناکامی و شکست، فشارهای اجتماعی و محیطی، تغییرات زندگی، تعارض بین فردی و درون فردی و مشکلات روزمره) و عوامل تأثیر گذار بر تجربه استرس (تفاوت های فردی و فرایند ارزیابی ما از رویدادهای زندگی)، پیامدهای جسمانی و روانی استرس، نشانه های جسمانی، هیجانی، رفتاری و شناختی آن پرداخت.

وی در ادامه کارگاه، ضمن بیان راهبردهای رفتاری، هیجانی، شناختی و جسمی مقابله با اضطراب، به تفاوت های دو روش مقابله هیجان مدار و مسئله مدار اشاره کرد و مهارت های تنفس شکمی، آزام سازی عضلانی و تصویرسازی ذهنی را آموزش داد.

در انتها خانم موسوی، ضمن معرفی کتاب در این زمینه، توصیه های برای مدیریت و کاهش استرس در اختیار دانشجویان قرار داد.

بخش عمده ای از محتوای این کارگاه به صورت مشاوره گروهی و به صورت عملی به شرکت کنندگان منتقل گردید.

کلید واژه ها: استرس اضطراب

نظر شما :