کارگاه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد با مطالعه هوشمندانه

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۸:۵۲ کد : ۵۶۸۱ اخبار کارگاه های آموزشی
کارگاه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد با مطالعه هوشمندانه، سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸ با حضور جمعی از دانشجویان در محل سالن بشارت برگزار گردید .

آقای صمدیه مشاور مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند، مدرس کارگاه، ابتدا به معرفی مجموعه روان شناسی و گرایش­های آن (نام دروس، ضرایب آن­ها و منابع مرتبط)، فرصت­های شغلی گرایش­های روان شناسی، ظرفیت پذیرش دانشگاه­ها، بودجه بندی و تحلیل سؤالات آزمون­های سراسری سال­های گذشته، نمونه کارنامه­های داوطلبان پرداخت، سپس توضیحات بیشتری در مورد مهارت­های تست زنی (تست­های تحلیلی، انبوه، تسلطی و تشخیصی) ارایه کرد. وی در ادامه نیز راهبردهای یادگیری هیجان محور و یادگیری صحیح زبان انگلیسی در کنکور را توضیح داد.

در انتها آقای صمدیه، ضمن معرفی کتاب در این زمینه، برنامه Anki (یادگیری زبان انگلیسی) را معرفی نمود.

کلید واژه ها: کنکور

نظر شما :