کارگاه راهبردهای موفقیت در مصاحبه دکتری

۱۹ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۸ کد : ۵۸۳۰ اخبار کارگاه های آموزشی
کارگاه راهبردهای موفقیت در مصاحبه دکتری، یکشنبه ۱۷ آذر ۹۸ با حضور جمعی از دانشجویان در محل کارگاه امید برگزار گردید.

آقای صمدیه مشاور مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند، مدرس کارگاه، ابتدا به بیان چگونگی آماده سازی رزومه، جدول نحوه ی امتیازبندی (امتیاز مقالات علمی- پژوهش، علمی- ترویجی، پایان نامه، توصیه نامه، ترجمه و تألیف کتاب، طرح های پژوهشی، تدریس، مدرک زبان انگلیسی و ...)، جهت گیری پژوهشی، شناخت افراد تأثیرگذار و علایق فکری و پژوهشی مصاحبه کنندگان پرداخت، وی در ادامه توضیحاتی درباره ی کارهایی که می توان در فاصله چند ماه مانده به مصاحبه دکتری انجام داد و اینکه چه چیزی باید مطالعه شود، ارایه داد.

در انتها نیز در مورد روزهای آخر قبل از مصاحبه و شرایط و آمادگی های روز مصاحبه توضیحاتی داد.

از نکات برجسته کارگاه می توان بر تأکید آقای صمدیه بر پاسخ دادن به سؤالات مختلف دانشجویان و اختصاص دادن بیشتر زمان کارگاه به پرسش و پاسخ اشاره کرد.

نظر شما :