کارگاه بپرس، ترغیب کن و ارجاع بده (پیشگیری و مداخله در بحران)

۱۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۰ کد : ۵۸۳۸ اخبار کارگاه های آموزشی
کارگاه بپرس، ترغیب کن و ارجاع بده (پیشگیری و مداخله در بحران)، دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸ با حضور جمعی از دانشجویان در سالن بشارت مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند برگزار گردید .

دکتر یعقوبی عضو هئیت علمی دانشگاه شاهد تهران و مشاور معاون امور دانشجویان کشور، ابتدا به بیان نقش بتا در پیشگیری از خودکشی، باورهای نادرست و واقعیت ها در مورد خودکشی، سرنخ ها و علایم هشدار خودکشی و اینکه چه کسانی باید بتا را یاد بگیرند، پرداخت.

وی در ادامه گام های سه گانه برنامه بتا (نحوۀ سؤال پرسیدن از فرد دربارۀ افکار خودکشی، نحوۀ ترغیب فرد برای دریافت کمک و نحوۀ ارجاع فرد برای دریافت کمک) و نقش کلیدی مهارت گوش دادن فعال در این زمینه اشاره کرد.

در انتها ضمن بیان نکاتی برای انجام بتای مؤثر، به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ داد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

نظر شما :