برگزاری کارگاه مجازی پیشگیری از خودکشی و مداخله در بحران

۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۱ کد : ۹۷۱۰ اخبار کارگاه های آموزشی
کارگاه پیشگیری از خودکشی و مداخله در بحران به مناسبت دهم سپتامبر روز جهانی پیشگیری از خودکشی به صورت مجازی برگزار شد.

کارگاه پیشگیری از خودکشی و مداخله در بحران به همت مرکز مشاوره و درمان و گروه آموزشی روانشناسی دانشگاه بیرجند روز پنجشنبه 20 شهریور 1399 به مناسبت روز جهانی پیشگیری از خودکشی با حضور بیش از 150 نفر از اساتید، روان شناسان، مشاوران، فعالان حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی، کارشناسان و مدیران دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی در سامانه آموزش مجازی دانشگاه بیرجند(lms) به صورت مجازی برگزار شد.

دکتر حمید پورشریفی مدرس این کارگاه  و دانشیار روان شناسی سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران به مهمترین مسائل در حیطه پیشگیری از خودکشی از جمله شناسایی عوامل خطر در خودکشی، نحوه ارزیابی خطر خودکشی، مداخلات عمومی و تخصصی و باورهای نادرست و واقعیت‌ها در خصوص پیشگیری پرداخت.

فایل صوتی این کارگاه به پیوست در ذیل قرار میگیرد.

نظر شما :

فهیمه موجودی دهکردی ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۳:۲۰