برگزاری وبینار تفکر نقاد

۰۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۷ کد : ۱۳۸۲۷ اخبار کارگاه های آموزشی

اولین جلسه از وبینار تفکر نقاد در تاریخ 4 مرداد 1400 در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

این وبینار در ابتدا با توضیح آقای دکتر سید محمود موسوی نژاد مدرس کارگاه درباره تاریخچه تفکر نقادانه و گام های آن آغاز گردید و از دانشجویان خواسته شد دلیل حضور خود در این وبینار را بیان کنند.

از دیگر موضوعات مطرح شده میتوان به توضیح فرایند و تفاوت آن با پارادایم، تعریف ذهن و فرآیندهای آن، تعریف شناخت، مولفه های تفکر، ماتریس نیاز و دانستن، مفهوم تفکر در نزد پیشینیان، مجموعه استعدادها و توانمندی های انسان برای توسعه حرفه ای و ... اشاره کرد.

همچنین آقای دکتر موسوی در ادامه با ارائه مثالهایی از شرکت کنندگان خواستند در بحث مشارکت داشته و به سوالات پاسخ دادند.

در پایان توصیه های عملی برای ناکار کردن زندگی عنوان شد و تمرینهایی برای درک بهتر موضوع ارائه شد تا در جلسات بعدی مورد بررسی قرار بگیرد.

آخرین ویرایش۰۵ مرداد ۱۴۰۰

نظر شما :