برگزاری وبینار تله های شخصیت

۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۸ کد : ۱۴۲۲۳ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار تله های شخصیت در تاریخ ۸ و ۹ شهریور ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

آقای دکتر گل مدرس کارگاه در ابتدای این وبینار تله های زندگی یا الگوهای مخرب را طرحواره های ناسازگار اولیه و هدف اصلی این کارگاه را آگاهی و تمرکز بر خود بیان کردند. همچنین در ادامه بیان کردند طرحواره ها و نقشه های ذهنی در دوره کودکی شکل میگیرند و تا حد زیادی انعطاف ناپذیرند و فرد را درگیر مسائل ثابت می­کند.

تعریف طرحواره ها، تعریف نیازها و بیان نیازهای هیجانی (دلبستگی و پذیرش، خودمختاری و کیفیت، محدودیت های واقع بینانه، جهت مندی درونی و خود بیانگری، خودانگیختگی و لذت) سبک­­های مقابله ای و ..... از دیگر موارد مطرح شده در این وبینار هستند

آقای دکتر از مخاطبین خواستند 5 مورد از مشکلات در زندگی خود را که بیشترین تاثیر در زندگی داشته را بنویسند وعواطف مربوط به آن را بررسی کنند.

همچنین در انتها کتاب جهت مطالعه بیشتر در زمینه طرحواره های ناسازگار اولیه معرفی شد.

این وبینار 4 ساعته با مشارکت حداکثری دانشجویان همراه بود مورد استقبال زیادی قرار گرفت.

آخرین ویرایش۱۰ شهریور ۱۴۰۰

نظر شما :